About

Jag skrev om Israel på gruppbloggen al-hamatzav.org under dess glansdagar 2005-2008, och fortsatte sporadiskt ända fram till bloggens slut 2016.  Den här bloggen startade jag för att visa Israel så som landet ser ut genom kameran.  De senaste åren har jag granskat Sveriges bistånd till Palestinska myndigheten, och Generalkonsulatet i Jerusalem som fördelar pengarna.

Jag bor i Israel sedan 1983.  Till vardags försörjer jag mig som styrelseledamot i börsnoterade bolag.  På fritiden tar jag gärna med mig kameran på utflykter.  På den politiska höger-vänsterskalan definierar jag mig själv som oberoende naturvän.

2 tankar om “About

  1. Shalom!
    Som jag nämnde i dagens hänvisning på ”Dessa mina minsta bröder”, deltar jag inte längre med kommentarer i denna antisemitiska inbördes beundran klubben.

    Kim Millrer har en träffande benämning för Egons ”kallelse”, och därför kommenterar han inte det nonsens som finns åå bloggen.

    Apropå ”TK….tja, det skulle ju kunna vara Tyckande och Knasigheter, Tallar och Kottar eller Tokerier och speKulationer osv…jag får väl gå en kurs att hitta i SAOL så hittar jag säkert nån lämplig uttolkning.”, då har du här något att skratta åt, http://www.youtube.com/watch?v=eMic2mQE7KI&feature=youtube_gdata_player.
    Alias Israel, nu Jerry.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: