Fototriss 5:e november

Fototriss är ett veckotema där fotointresserade visar sina alster.  Hemmabloggen finns här, och där finns också länkar till alla andra deltagare.  Veckans tema är årstiderna – hur ser det ut där du befinner dig just nu.

Hösten i Israel ser lite annorlunda ut än i Sverige.   Egentligen har vi bara två och en halv årstider – sommar, vinter och en mycket kort vår.  Hur som helst – så här ser det ut i Israel just nu.  Bilderna är från Gamla Caesarea, tagna idag vid lunchtid.

3 tankar om “Fototriss 5:e november

  1. Nu har jag stått vid akvedukten i Caearea, mer eller mindre exakt på den punkt där du befann dig när du tog fotot (se sidhuvudet här på fotobloggen), säkert hundratals gånger, men man får bara inte bli blasé och avtrubbad. Det är ett fantastisk byggnadsverk och ett makalöst foto där akvedukten fortsätter och fortsätter så långt ögat och linsen förmår se…well done.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: