Testbild #2

Jag fortsätter att leka med med WordPress.  Dagens bilder är från den romerska amphiteatern i Caesarea, 45 km norr om Tel Aviv.  Teatern har restaurerats och används flitigt på sommaren, både av israeliska och tillresta artister.

Eftersom läktarna är mycket branta så sitter man alltid nära scen, även om man råkar få den sista av de 3000 platserna.  Caesarea är ett omtyckt mål för turbussarna.  Turistguiderna brukar demonstrera teaterns goda akustik genom att tala i normalton från scen medan turisterna sitter högst upp i läktarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: