Bågskyttar

Från en bågskyttefestival.

En tanke på “Bågskyttar

  1. Det var väl Zoroaster (Zarathustra) som sa (enligt Nietzsche, mind you) att livskonsten till stor del handlar om: To aim well and to shoot good with arrows. Det må vara hur som helst med detta, men bilderna är förträffliga. Det är kul att skjuta båge, men det blir alltid så obekvämt, tycker jag, på näsan och på högra kinden och i mungipan där, vilket syns tydligt på fotona. Men vad står det på den övre killens tröja, något om Tzahal, väl, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: