Händer

Händerna tillhör Tal Kravitz.

3 tankar om “Händer

  1. Gilla.
    Fint med händer, samt harpan, detta fantastiska instrument. Och det är ju, fortfarande, någonting speciellt och skönt med svart-vita foton. Keep up the good photo-work, or hobby. Och en annan gång ska jag berätta en fantastisk harpa-story med anknytning till den moderna Staten Israel.

  2. Tack, Roy. Jag själv tycker mycket om svart-vitt. När jag tittar igenom mitt bildarkiv hittar jag ofta foton som är skräp i färg men blir fina i S/V. Bilden ovan är ett exempel, i färg syns inte händerna alls på grund av distraherande färger i bakgrunden.

  3. Det är på intet vis ett stort avslöjande från min sida men kan ju vara kul att veta att Harpo Marx testamenterade två harpor till Israel. En donerades till Rubin Academy i Jerusalem och den andra till Tel Aviv universitet. Jag mailväxlade lite med en kvinna i Tel Aviv och hon berättade att harporna fortfarande används. En annan kul och lite överraskande sak är att det var Harpo och inte Groucho som gjorde stor och slagfärdig i succé på Algonquin Round Table i New York. Groucho trivdes inte och lär, enligt en bok, ha haft vissa mindervärdskomplex visavi de intellektuella skribenter som var med där. Groucho hade ju ingen formell utbildning men läste mycket och ville helst av allt bli en firad skribent/författare. Harpo var stum i filmerna, men var stjärna på konversationsklubben…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: