Camp-C

Jaga vet inte vem han är, och inte varför han har valt att bo i tält på stranden mitt i en vinterstorm, men så här kan man alltså också bo i Caesarea.  Den svarta väven är ett nät som används på sommaren för att ge skugga, inuti står ett modernt igloo-tält.

Och här i närbild mitt i tuppluren.  I byarna blåser det 30 m/s.

 

 

 

En tanke på “Camp-C

  1. Han har byggt ett eget och unikt hem, kan sitta och äta och kolla på utsikten, inga grannar som stör. En och annan vandrare kan stanna och prata en stund. Uppgiven kung i sitt eget rike? Lite lik Larry David. Vilar lite inför nästa säsong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: