Photo Opp

Med digitalt foto kan man göra solnedgångseffekter från nästan vilken ljuskälla som helst.  Bilderna här är minimalt behandlade – de många åskådarna som beundrade och fotograferade solnedgången får bära vittnesmål om det magnifika naturskådespelet.  Bilderna är från Caesarea.

En tanke på “Photo Opp

  1. Den Heliga Lampan lyser på oss alla, på rika och fattiga och gamla och unga. På den nedersta bilden syns sju personer. Pga kontrasten och mörket blir de till anonyma grenar på människoträdet, men var och en är förstås en unik individ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: