Villa

Den här anspråkslösa stugan hittade jag i ett helt vanligt villakvarter någonstans i Israel. Tomten är på 650 kvadrat. Typisk israelisk villa-arkitektur är Bauhaus-inspirerad, det grekiska templet är nog unikt i landet.

 

Och här är baksidan.

6 tankar om “Villa

  1. Någonstans i Israel? Det är golfbanan i Caesarea. Men den fairway man ser, till vilket hål tillhör den? Jag gissar på hål 15 eller 16. Och du är ute på en golfrunda, eller? Den som bor i huset är inte bara väldigt rik utan även väldigt mån om att alla ska veta att han/hon är det. Det bär mig emot, Tikotzinsky, att säga detta, men det kan bara vara din humor som gör att du benämner detta för ”ett helt vanligt villakvarter”, eller hur?

  2. Nej, inte min villa och absolut inte min smak. Jag spelar inte heller golf – den enda gången jag försökte flög grästuvorna längre än bollen. Jag återkommer någon gång i framtiden med fler bilder på israelisk villa-arkitektur. Det finns fler praktexempel – tex den italienska villan i Herzeliya Pituakh.

  3. Är detta golfbanan? Mycket vacker. Påminner om en del banor i Florida. Minus alligatordammarna förstås.
    Pröva att spela golf igen GT. Med en bra tränare under en kortare tid kommer bollarna snart att flyga mycket längre än torvorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: